FIFA 09

Secţiunea dedicată jocului FIFA 09

by Merdiso » Tue Apr 14, 2009 8:24 am

Da, trebuie jocul original, si in plus doar un campionat (pe care il alegi tu) e gratuit, restul platesti.
Oricum, la ce joc de copaci e FIFA 09 PC, nu se merita, ca Rooney suteaza la fel si la 85 si la 90 =))
Merdiso
Software Engineer & Movie Maker
 
Posts: 186
Joined: Wed Mar 04, 2009 10:47 pm

by vladutz28 » Tue Apr 14, 2009 12:21 pm

dar oare nu se poate( chiar daca nu am fifa original) cu un cd key original? am vazut pe un alt forum unde cineva a zis ca a reusit cu un cd key de la fifa original neavand si jocul original..ms de raspunsuri pana acum
vladutz28
Incepator
 
Posts: 12
Joined: Mon Dec 29, 2008 9:35 pm

by Merdiso » Tue Apr 14, 2009 2:41 pm

Nu cred ca se poate, ca, tu trebuie sa inlocuiesti un fisier (nu zic care ...) ca sa faci sa mearga jocul si neoriginal, si daca nu il inlocuiesti fara DVD-ul original NU POTI INTRA in joc, si daca aplici fisierul ala deja nu mai e original, si s-ar putea sa te vada, si n-ai facut nimic.
Poate merge, dar poate nu ...
Oricum, greu gasesti Key original pentru 09, trebuie sa fii mai mult decat pr*st sa pui key-uri originale pe net ...
Merdiso
Software Engineer & Movie Maker
 
Posts: 186
Joined: Wed Mar 04, 2009 10:47 pm

by banned » Tue Apr 14, 2009 2:58 pm

Merdiso wrote:Nu cred ca se poate, ca, tu trebuie sa inlocuiesti un fisier (nu zic care ...) ca sa faci sa mearga jocul si neoriginal, si daca nu il inlocuiesti fara DVD-ul original NU POTI INTRA in joc, si daca aplici fisierul ala deja nu mai e original, si s-ar putea sa te vada, si n-ai facut nimic.
Poate merge, dar poate nu ...
Oricum, greu gasesti Key original pentru 09, trebuie sa fii mai mult decat pr*st sa pui key-uri originale pe net ...

Ce'ar fi sa va ajutati printr-n singur PM ? sa nu mai fiti nevoiti sa va feriti sa incurajati pirateria pe forum .. sau sa va scutiti de alte discutii inutile care nu duc la NIMIC ! un PM si-l ajuti daca poti , daca nu .. iti vezi de treaba ta .
Image
Image
Image
User avatar
banned
Adevarata Legenda
 
Posts: 3476
Joined: Sun Aug 24, 2008 10:24 pm
Location: Romania / Timisoara

by manu212 » Mon May 11, 2009 11:13 am

cine stie cum imi chem portarul la cornere..? spuneti-mi si mie va rog... am vazut ca adversarii o fac...
FORZA CETEATEA!
User avatar
manu212
Junior
 
Posts: 57
Joined: Thu Apr 16, 2009 2:07 pm

by Ovidinho » Mon May 11, 2009 12:25 pm

manu212 wrote:cine stie cum imi chem portarul la cornere..? spuneti-mi si mie va rog... am vazut ca adversarii o fac...

Poti doar in minutele 85+, cand esti condus cu un singur gol
shift, daca ai setarilea astea:
Image
Image
Image
User avatar
Ovidinho
Adevarata Legenda
Fan of TrueBlood
Sangre bianco-rosso
 
Posts: 16020
Joined: Fri Feb 08, 2008 12:42 pm
Location: Sector Three, Bucharest, Romania, Europe, Earth, Solar System and in the the Milky Way Galaxy

by manu212 » Wed May 13, 2009 9:06 pm

mersi mult Ovidinho!
FORZA CETEATEA!
User avatar
manu212
Junior
 
Posts: 57
Joined: Thu Apr 16, 2009 2:07 pm

by manu212 » Fri May 15, 2009 9:08 pm

cine stie de ce la joc, Corinthians, echipa lu Ronaldo, nu este in Liga do Brasil, si este la rest of world???? :dinamo:
FORZA CETEATEA!
User avatar
manu212
Junior
 
Posts: 57
Joined: Thu Apr 16, 2009 2:07 pm

by ady_cetatea » Sun May 24, 2009 10:58 am

Am si eu o problema...cand apas pe sageata de sus si saegata stanga nu imi mai merge adick n imi merge jucatorul in sus si in partea stanga...si vreau sa imi pun altcumva controalele...stie cumva cineva cum fac sa schimb...dar n vreau toate controalele vrau doar la sageti...Cn stie sa imi spuna pls :D
Image
Image
Image
User avatar
ady_cetatea
VIP
 
Posts: 346
Joined: Thu Aug 09, 2007 4:13 pm

by cav_man » Wed Jun 03, 2009 2:58 pm

Image
User avatar
cav_man
Incepator
 
Posts: 27
Joined: Mon Dec 31, 2007 4:59 pm
Location: Focsani

PreviousNext

Return to FIFA 09

cron

Who is online

Registered users: No registered users

Contactaţi-ne!