FIFA 09

Secţiunea dedicată jocului FIFA 09

by Choosmin » Thu Jun 04, 2009 3:57 pm

manu212 wrote:cine stie de ce la joc, Corinthians, echipa lu Ronaldo, nu este in Liga do Brasil, si este la rest of world???? :dinamo:


Pentru ca Corinthians este a retrogradat in liga a 2-a a Braziliei :roll: !

Apropo cine are CM09 il rog eu sa imi dea si mie pozele de la Jersey Numer si Short Number la Universitatea Craiova(Home/Away/Gk/3d),pentru ca le-am schimbat din greseala si nu imi plac,le vreau pe a le vechi!!As fi recunoscator!
User avatar
Choosmin
Adevarata Legenda
DotA AllStarS
 
Posts: 3611
Joined: Thu May 28, 2009 9:25 pm
Location: Romania/Craiova

by manu212 » Sat Jun 06, 2009 2:47 pm

Silence wrote:
manu212 wrote:cine stie de ce la joc, Corinthians, echipa lu Ronaldo, nu este in Liga do Brasil, si este la rest of world???? :dinamo:


Pentru ca Corinthians este a retrogradat in liga a 2-a a Braziliei :roll: !



mersi... asteptam raspunsul asta de mult timp... :) ;)
FORZA CETEATEA!
User avatar
manu212
Junior
 
Posts: 57
Joined: Thu Apr 16, 2009 2:07 pm

by Fan.ucv4ever » Wed Sep 23, 2009 8:33 am

Am si eu o problema k fifa pana akm nam avut aceasta problema de ce nu-mi salveaza controalele dupa ce am iesit din jok se reseteaza la lok si am dat si save si save profil nustyu ce are ???? cine mah poate ajuta ?? :roll: :?:
ucv4ever
Image
User avatar
Fan.ucv4ever
Junior
 
Posts: 126
Joined: Thu Sep 04, 2008 10:51 pm
Location: ..::Tg-jiu::.. {Gorj}::..

by Spike' » Tue Dec 01, 2009 8:27 pm

IMI PARE SINCER RAU,NU STIAM UNDE SA POSTEZ ! :(

Am si eu o problema !


La fifa 2009 ,nu imi mai apare in dreapta sus acele date sa ma pot loga..sa pot scrie un cd key sa pot juca online cu mai multi.

Mie mi-a disparut accea fereastrra ,cum fac sa o pot readuce inapoi?

Am reinstalt jocul am instalat si in alta partitie,dar degeaba.


Image

IMI SPUNE SI MIE VA ROG FRUMOS CE TREBUIE SA FAC ?!!!!?!?!?!?
User avatar
Spike'
Incepator
 
Posts: 8
Joined: Sat Aug 01, 2009 12:44 pm

by marik » Tue Dec 01, 2009 8:39 pm

normal ar fi trebuit sa apara din nou dupa instalare :-?
Image
User avatar
marik
Adevarata Legenda
Fan Steven Gerrard
 
Posts: 9458
Joined: Thu Jan 22, 2009 11:44 pm
Location: Giurgiu

by Spike' » Tue Dec 01, 2009 8:50 pm

Da,ar trebui..am instalat de vreo 3-4 ori si nimic...Daca se pricepe cineva sa imi zica si mie va rog frumos !

andrey.rappy - Y!M
User avatar
Spike'
Incepator
 
Posts: 8
Joined: Sat Aug 01, 2009 12:44 pm

by Ovidinho » Tue Dec 01, 2009 9:01 pm

Vezi ca ar trebui sa ai undeva sus, unde ai si x-ul ala mic cu care iesi din joc, ai un fel de tastatura mica, si bifezi de acolo offline profile ;).
P.S: Nu mai scrie mare, si colorat, decat daca e ceva important, o stire, un titlu... ;) SI NICI CU MAJUSCULE, CA MI SE PARE CA TIPI LA MINE!
Image
Image
User avatar
Ovidinho
Adevarata Legenda
Fan of TrueBlood
Sangre bianco-rosso
 
Posts: 16020
Joined: Fri Feb 08, 2008 12:42 pm
Location: Sector Three, Bucharest, Romania, Europe, Earth, Solar System and in the the Milky Way Galaxy

by Spike' » Tue Dec 01, 2009 9:09 pm

Uitate frate pe print ce l-am pus sa vezi ca nu-mi apare niciun patratel...ma gandeam ca trebuie sa apas pe ceva sau..:-??instalez ceva...
User avatar
Spike'
Incepator
 
Posts: 8
Joined: Sat Aug 01, 2009 12:44 pm

by Ovidinho » Tue Dec 01, 2009 9:16 pm

Vezi atunci la My Fifa09, Option...trebuie sa fie pe acolo ceva, nu mai am fifa09 sa te pot ajuta...
Image
Image
User avatar
Ovidinho
Adevarata Legenda
Fan of TrueBlood
Sangre bianco-rosso
 
Posts: 16020
Joined: Fri Feb 08, 2008 12:42 pm
Location: Sector Three, Bucharest, Romania, Europe, Earth, Solar System and in the the Milky Way Galaxy

by Spike' » Tue Dec 01, 2009 9:30 pm

Ovidinho,imi dai id tau sa imi dai add la andrey.rappy?!

Edit:

Nu am reusit ! Va rog frumos care poate sa ma ajute ! :((
User avatar
Spike'
Incepator
 
Posts: 8
Joined: Sat Aug 01, 2009 12:44 pm

PreviousNext

Return to FIFA 09

Who is online

Registered users: Google [Bot]

Contactaţi-ne!