Creation Master 07

Despre una dintre versiunile clasice a seriei FIFA

by davos » Mon Apr 28, 2008 4:00 pm

deci ce trebuia sa fac ca sa pot tranfera jucatori:(?
ca nu mai tin minte?
Ms anticipat
Nu stiam unde sa postez
cu poze nu ma supar;))
davos
Incepator
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 28, 2008 3:57 pm

by davos » Mon Apr 28, 2008 5:54 pm

db post
pls help;)
davos
Incepator
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 28, 2008 3:57 pm

by Ovidinho » Sat May 03, 2008 7:50 pm

deci sincer, pe langa ca ai facut dublu post eu nu inteleg nimic din posturile tale... :|
Image
Image
User avatar
Ovidinho
Adevarata Legenda
Fan of TrueBlood
Sangre bianco-rosso
 
Posts: 16020
Joined: Fri Feb 08, 2008 12:42 pm
Location: Sector Three, Bucharest, Romania, Europe, Earth, Solar System and in the the Milky Way Galaxy

by joga21niket90 » Sat Jul 17, 2010 3:25 pm

Am si eu o intrebare va rog : la creation master 07 vreau sa pun si eu echipamentele noi ale echipelor din liga 1 si le pun tot si cand salvez nu mi se salveaza si in joc tot cele vechi sunt :D si cand intru din nou in creation master 07 si akolo tot cele vechi din ce cauza? ma ajuta si pe mn cineva sa le pun? si sa imi apara si in joc ? multumesc contact la id : bussinesman_immortal ori pe forum care vrea sa imi dea o mana de ajutor
User avatar
joga21niket90
Incepator
 
Posts: 7
Joined: Sat Jul 17, 2010 10:03 am

by Mastertrap21 » Sat Jul 17, 2010 4:39 pm

tu sigur le salvezi ? cu save ?
Image
Image
Image


AndreiImageMastertrap21
User avatar
Mastertrap21
Administrator FIFApro
Administrator FIFApro
Echipa FIFApro
Echipa FIFApro
Nu ma pricep la fotbal
 
Posts: 6440
Joined: Sat Feb 03, 2007 7:16 pm
Location: Romania

by joga21niket90 » Sun Jul 18, 2010 12:57 am

da le salvez 100% ca doar am facut si niste transferuri si alea dc s-au salvat?
deci sa zikem ca eu lucrez akm in creation master 07 si pun un echipament nou la dinamo dau la away pun echipamentul , pe urma sa pun echipamentul la portar de exemplu Goalie il pun si pe acela si cand ma reintorc la away nu mai imi apare echipamentul pus de mn apare tot cel initial :D si tot asea si nici la goalie pe urma nu mai apare :D daca stii ajuta-ma si pe mine iti multumesc
User avatar
joga21niket90
Incepator
 
Posts: 7
Joined: Sat Jul 17, 2010 10:03 am

by AK47 » Sun Jul 18, 2010 9:26 am

poate nu au marimea potrivita..ca la 07,08..parca sunt altfel modelele
Image
User avatar
AK47
Adevarata Legenda
Suporter Dinamo
Most Valuable Person
 
Posts: 6349
Joined: Fri Nov 06, 2009 7:24 pm

by joga21niket90 » Sun Jul 18, 2010 11:14 am

pai nu ca merge sa bag echipamentul . Il bag tot rezolvat si d eex daca dau sa fac un transfer ,apoi revin iar la echipamentul care l-am pus mai devreme nu mai imi apare imi apare tot cel initial :D si marimile care le am la kit-uri sunt 512x512 si 768x768
User avatar
joga21niket90
Incepator
 
Posts: 7
Joined: Sat Jul 17, 2010 10:03 am

by Mastertrap21 » Sun Jul 18, 2010 8:29 pm

n-am auzit de asa ceva niciodata, ceva nu faci bine, n-are cum, programul a fost testat de foarte multi editori
Image
Image
Image


AndreiImageMastertrap21
User avatar
Mastertrap21
Administrator FIFApro
Administrator FIFApro
Echipa FIFApro
Echipa FIFApro
Nu ma pricep la fotbal
 
Posts: 6440
Joined: Sat Feb 03, 2007 7:16 pm
Location: Romania

by joga21niket90 » Sun Jul 18, 2010 11:48 pm

intra tu pe id-ul meu si apoi intrii la mine in pc sa vezi :D eu cred ca fac totul bine multumesc id : bussinesman_immortal ms mult
User avatar
joga21niket90
Incepator
 
Posts: 7
Joined: Sat Jul 17, 2010 10:03 am

Next

Return to FIFA 07

cron

Who is online

Registered users: Bing [Bot]

Contactaţi-ne!