Need for Speed

NFS, Test Drive Unlimited, Cobra, etc

by PumaS » Sat Feb 21, 2009 10:11 am

Need for Speed ...Am deschis si eu acest topic pentru a vorbi despre seria NFS !

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Lista de jocurilor din seria Need for Speed
În paranteză sunt anii lansării şi platforma pe care rulează.

The Need for Speed (1994: 3DO; 1995: DOS; 1996: PlayStation, Sega Saturn)
The Need for Speed SE (1996: DOS, Windows 95)
Need for Speed II (1997: Windows 95, PlayStation)
Need for Speed II SE (1997: Windows 95)
Need for Speed:V-Rally (produs de Eden Studios) (1997: PlayStation; 1999: Nintendo64, Windows)
Need for Speed III:Hot Pursuit (1998: PlayStation, Windows)
Need for Speed High Stakes/Road Challenge (1999: PlayStation, Windows 9x)
Need for Speed V-Rally 2 (produs de Eden Studios şi Atari Europe) (1999: PlayStation, Sega Dreamcast, Windows)
Need for Speed Porsche Unleashed/Porsche 2000 (2000: PlayStation, Windows; 2004: Game Boy Advance)
Motor City Online (2001: Windows)
Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002: PlayStation 2, Xbox, GameCube, Windows 98/ME/2K/XP)
Need for Speed: Underground (2003: PlayStation 2, GameCube, Xbox, Windows, Game Boy Advance)
Need for Speed: Underground 2 (2004: GameCube, PS2, Xbox, Microsoft Windows, Game Boy Advance, Nintendo DS, Mobile Phone)
Need for Speed: Underground Rivals (2005: PlayStation Portable)
Need for Speed: Most Wanted (2005: PlayStation 2, GameCube, Xbox, Xbox 360, Microsoft Windows, Game Boy Advance, Nintendo DS, mobile phone, PlayStation Portable)
Need for Speed: Most Wanted 5-1-0 (2005: PlayStation Portable)
Need for Speed: Carbon (2006: PC, PlayStation 3, PlayStation 2, PSP, Wii, GameCube, Nintendo DS, GBA, Xbox 360, Xbox, Mobile)
Need for Speed Pro Street (2007: PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Wii™, PC, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP™)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The Need for Speed (1994)


Versiunea PC a jocului The Need for Speed.Originalul Need for Speed a fost lansat în 1994 pentru consola 3DO iar apoi au apărut versiuni şi pentru PC (1995), Playstation (1996) şi Sega Saturn (1996). Acest joc are doar 5 trasee şi 7 maşini din care să alegeţi, poliţia apărând când maşina depaşeşte limita de viteză. În 1997 a fost lansată o ediţie specială care include un traseu nou si 3 maşini noi.

O altă versiune a jocului, numită "The Need for Speed: Special Edition" bazată pe varianta PC din 1995 a fost lansată doar pentru PC pe suport CD-ROM în 1996 şi avea suport pentru DirectX 2 şi TCP/IP networking, două noi trasee şi alte îmbunătăţiri.


Need for Speed II (1997)
Versiunea PC a jocului Need For Speed II SE.Acest joc, lansat in 1996 de catre NFS, a devenit mult mai popular decat versiunea anterioarā. Acesta include unele maşini sport cum ar fi McLaren F1, Ferrari F50 etc. Cu el a fost lansat şi un patch de ediţie specială care include 2 trasee noi în India şi la Hollywood şi 2 maşini noi: Italdesign Nazca C2 şi Ford Indigo.

Mulţi fani ai jocului The Need for Speed au fost dezamăgiţi când au descoperit că NFS II era în stilul arcade în loc sa menţină realismul din jocul anterior. Schimabarea de software pentru Playstation a jocului a reuşit să suporte nu numai controller-ul NeGcon dar şi Dual Analog precum şi DualShock.

Ediţia specială a jocului, Need for Speed II: Special Edition include un traseu, maşini noi şi suport pentru Glide, standardul în grafică 3D folosit de plăcile video 3Dfx: Voodoo şi Voodoo 2.


Need for Speed III: Hot Pursuit (1998)
Versiunea PC a jocului Need For Speed III Hot Pursuit.Need for Speed III: Hot Pursuit a adăugat modul Hot Pursuit în care jucătorul poate să fugă de poliţie sau devină chiar el politistul şi să aresteze şoferii care depăṣesc viteza.

NFS III a profitat de capabilităţile multimedia ale unităţii CD-ROM şi a introdus un comentariu audio şi videoclipuri. Acest joc este şi primul din serie care a permis descărcarea de maşini adiţionale de pe site-ul oficial. Ca rezultat, numărul de comunităṭi de modding a crescut semnificativ.


Need for Speed: High Stakes/Road Challenge (1999)
Versiunea PC a jocului Need for Speed: High Stakes.High Stakes (titlul în America de Nord) şi Road Challenge (titlul European şi Brazilian) a fost lansat în vara anului 1999. A fost foarte criticat pentru similaritatea cu NFS III.

Cu toate acestea High Stakes a introdus câteva tipuri noi de gameplay: High Stakes, Getaway şi Career. High Stakes este un tip de cursă, în care premiul era maṣina învinsului. În Getaway, jucătorul trebuie să depăşească o maşină de poliţie şi să se menţină în faţa acesteia pentru o anumită perioadă de timp. Modul Career incorporează un sistem monetar de răsplătire a jucătorului, în cazul caştigării unei curse, bani cu care acesta putea cumpăra alte maşini sau upgrade-uri de performanţă. Este de asemenea ultimul joc din seria Need for Speed în care era valabil modul de jucare în Split-Screen.

O altă inovaţie a fost introducerea modelelor de lovire. Vehiculele care erau implicate în accidente sufereau deformări fizice şi penalităţi de performanţă. După o cursă în modul Career există opţiunea de a face reparaţii şi de a upgrada maşina.

Versiunea PlayStation a jocului, lansat cu câteva luni înaintea versiunii PC, avea gameplay îmbunătăţit. AI-ul jocului era mult mai avansat; cei cinci AI, cum ar fi Nemesis, Bully şi alţii, aveau calităţi de conducere diferite.


Need for Speed: Porsche / Porsche Unleashed / Porsche 2000 (2000)


Versiunea PC a jocului Need for Speed: Porsche Unleashed.Porsche (în Germania şi America Latină), Porsche Unleashed (titlul în America de Nord) sau Porsche 2000 (titlul European) este diferit de precedentele versiuni pentru că permite doar jocul cu maşini marca Porsche şi are o mulţime de informaţii despre ele. Maşinile se conduc mult mai realist decât în orice alt joc NFS şi există un catalog detaliat despre diferitele componente Porsche care au apărut de-a lungul vremii.

Jucătorul trebuia să căştigă curse în modul Evolution, pentru a putea debloca alte maşini, în ordine cronologică, din anul 1950 până în anul 2000. Porsche Unleashed avea de asemenea un mod numit Factory Driver, în care jucătorul trebuia să testeze maşini fabricate de Porsche, cu variate cascadorii în drumul său prin carieră. Acest joc este de asemenea primul din serie care nu beneficia de modul Split-Screen. În orice caz, jocul conţinea un foarte bine construit mod Multiplayer. După o anumită perioadă de timp a fost lansată şi versiunea Game Boy Advance.

În privinţă cu construcţia jocului, este foarte bine cunoscut că eforturile colaborate ale seriei Need for Speed, ne-au adus un joc, care amplifică cunostinţele jucătorului atât cu istorie, cât şi cu funcţiile unei maşini. Jocul contine date istorice, videouri precum si multe alte poze vechi cu brand-ul Porsche.

Desemenea, această parte a seriei NFS este mai specială datorită motorului grafic, complet nou şi astfel oferindu-i jucătorului o viziune complet nouă asupra graficii unui joc PC, acest motor grafic fiind capabil sa "randeze", cu o complexitate superioară celorlalte jocuri de până în acel moment, detalii grafice asupra autoturismului. Pe scurt, cu o placă grafică capabilă, jucătorul avea parte de o senzaţie vizuală şi emoţională nemaiîntâlnită până în acel moment. De la lansarea acestui motor grafic pe care rulează seria NFS, modificări au existat şi chiar în număr mare, însă acesta a fost începutul, culminând cu funcţia de "autosculpt" din NFS: Carbon, ce permite modificarea unor piese componente ale autoturismului în timp real, jucătorul configurând complet "look-ul" acelei componente.


Motor City Online (2001)


Motor City Online.Deşi oficial nu avea prefixul Need for Speed jocul era cunoscut sub numele de Need for Speed: Motor City. Produsul a fost declarat nedemn de standardele seriei, deci prefixul "Need for Speed" a fost scos în timpul dezvoltării jocului.

Motor City Online a fost un joc de tip MMOG (Massively Multiplayer Online Game), o variaţie pe tema Need for Speed lansat de EA Games în octombrie 2001 şi închis în 2003.


Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002)

Versiunea PC a jocului Need for Speed: Hot Pursuit 2.Need for Speed: Hot Pursuit 2 este primul joc Need For Speed pentru următoarea generaţie de console. Hot Pursuit 2 are la bază gameplay-ul şi stilul jocului NFS III, punându-se mare accent pe evadarea poliţiei. Deşi jucătorii puteau să fie poliţişti urmărirea nu era deloc realistă. Pentru modul multiplayer al versiunii de pe PC, sistemul Gamespy a fost folosit în loc de jocul LAN (Local Area Network). Deşi apreciat de presă, jocului îi lipsea realismul şi complexitatea lui Porsche Unleashed. Versiuni diferite au fost fabricate pentru fiecare consolă, cea mai bună versiune, după critici, fiind cea de pe PlayStation 2 de la Black Box Games.


Need for Speed: Underground (2003)

Versiunea PC a jocului Need for Speed: Underground.A fost lansat în 2003 de către EA. Acest joc este primul NFS care are curse ilegale pe străzile unei metropole. Nu mai are maşini exotice dar are fete adolescente care dau startul sau care îţi admiră maşina. Unele componente ale maşinii pot fi modificate, de exemplu jantele, vopseaua sau spoilerele. Acest joc se desfăşoară în jurul unei poveşti.

În joc este vorba despre un jucător care conduce o Acura Integra. El întâlneşte o femeie pe nume Samantha, o şoferiţă care îl ajută pe jucător să progreseze. Samantha îi prezintă jucătorului pe Eddie, cel mai bun şofer de curse din oraş, precum şi maşina lui, un Nissan Skyline GT-R maro. Jucătorul progresează şi devine tot mai cunoscut în oraş pe parcursul jocului, şi este sunat de Eddie care îi spune că pentru a concura cu el este nevoit să se întreacă cu Samantha şi să o învingă. Jucătorul apoi se întrece cu Eddie, iar la urmă se întrece cu Melissa (vechea prietena a lui Eddie). Câştigând, jucătorul devine prieten cu Melissa.

În principiu, acesta este primul joc din seria Need For Speed care a beneficiat de un soundtrack (coloană sonoră) special ales cu artisti cunoscuţi în jurul lumii şi un storyline (poveste în jurul căreia se desfăşoară jocul).


Need for Speed: Underground 2 (2004)

Versiunea PC a jocului Need for Speed: Underground 2.Acest joc a fost lansat in 2004. Povestea se desfăşoară în acelaşi oraş. După ce jucătorul devine cunoscut primeşte un apel de la Caleb (un şofer violent cu tatuajul Morţii pe mână). Jucătorul se întalneşte cu Caleb, care îi distruge maşina. Samantha atunci îl sfătuieşte pe jucător să se ducă în Bayview. Ajuns, jucătorul livreaza un Nissan 350Z unei şoferite pe nume Rachel, care controlează tot ce se întâmplă în Bayview.

În Underground 2 maşina se poate cosmetiza cu mult mai multe accesorii, cum ar fi sistemul audio din portbagaj, schimbarea culorii luminilor din fată sau modificarea kilometrajului. Apar si curse noi, precum Street X, Underground Racing League(URL), dar si atelier de Dyno Test. Dyno Test este o verificare speciala a motorului,a suspensiilor, a Turbo-ului, a Nitro-ului, a efectelor aerodinamice. Toate Acestea ajuta foarte mult in cariera. Cand a venit momentul sa inceapa cariera, Rachel ii ofera cateva masini ca sa poata sa isi faca un nume. Orasul Bayview este impartit in 5 parti, care sunt deblocate in timp ce avanseaza in cariera. Partile customizabile sunt deblocate dupa curse, de asemenea si masinile. Fiecare parte a orasului aduce si alte dificultati, fapt pentru care masina trebuie customizata in asa fel sa aiba putere macar egala cu a adversarilor. Adversarii pot fi gasiti si in afara curselor si provocati la un Outrun. Fiecare Outrun castigat aduce si componente unice: Body components, Performance components...In unele parti ale oraselor, Outrun-urile trebuie repetate, de atatea ori pana o parte dorita este deblocata si aplicata pe masina. Pe langa curse, sunt si cateva oferte din partea unor anumite firme, pentru reviste sau DvD-uri. Soferul este lasat sa isi pozeze masina cum vrea, pentru a fi pusa poza pe coperta revistei respective. Aproape de finalul jocului, soferul nostru se intalneste cu Caleb, si este provocat la o cursa. Caleb avea un fel de Crew Team, toti acestia din Crew incearca sa il invinga pe personajul nostru, toti sunt intrecuti pana si Caleb, si ajunge cel mai tare Racer din oras.

Need for Speed: Most Wanted (2005)

Versiunea PC a jocului Need for Speed: Most Wanted.A fost lansat în 2005 de către EA Games pentru PC, PS2, Xbox si Xbox 360. Multe accesorii pentru maşină au fost scoase pentru că în acest joc nu erau necesare.

Povestea începe când jucătorul, conducând un BMW M3 GTR spre Rockport, o întâlneşte pe Mia, o fată ce îl va ajuta mai târziu. La intrarea sa în oraş jucătorul îl întalneşte pe sergentul Cross şi pe partenera sa, care deţin un Chevrolet Corvette C6. Cross încearcă să îl aresteze dar este nevoit să îi dea drumul în ultima clipă. Jucătorul apoi îl întâlneşte pe Ronnie, se întrece cu el şi câştigă astfel ajungând la baza secretă a şoferilor ilegali. Mia îşi face apariţia lângă un Mazda RX-8, întroducând-ul pe jucator în gaşcă şi lui Razor, cel mai bun sofer din Rockport. Razor apoi organizează o cursă cu risc chemând poliţia şi îl lasă pe jucător sa concureze cu Bull care conduce un Mercedes-Benz SLR McLaren negru. După aceea, jucătorul se mai intrece cu inca trei şoferi (nu foarte experimentaţi), câştigă, şi Rog devine ajutorul jucătorului. Apoi jucătorul se întrece cu Razor care conduce ultima generaţie de Ford Mustang. Ce trebuie ştiut este că înainte de cursă Razor a sabotat BMW-ul jucatorului care pierde cursa. Razor atunci ia cheile BMW-ului şi fuge de poliţie, jucătorul fără maşină fiind arestat de Cross si partenera lui. Poliţia îi dă drumul jucătorului deoarece nu au dovezi, el neavând maşină. Mia îl conduce pe jucător la un depozit de maşini de unde trebuie să îşi cumpere o maşină cu banii rămaşi. La garaj, Mia îi explică ca trebuie să îi învingă pe toţi cei 15 membrii de pe Blacklist pentru a putea concura din nou cu Razor ca să îşi redobândească maşina. După ce a învins pe toţi cei necesari, jucătorul se întrece cu Razor, câştigă şi obţine cheile BMW-ului. Mia apoi se dezvăluie ca fiind o poliţistă lucrând sub acoperire şi îl arestează pe Razor, dar îl lasă pe jucător să plece dar atenţionând-ul că toată poliţia din Rockport va fi pe urmele lui. În timpul urmăririi Mia îl sună pe jucător şi îi spune că există numai o singură cale de a ieşi din Rockport, un pod pe jumătate construit. Jucatorul sare cu BMW-ul peste pod şi scapă de poliţie, ajuns Most Wanted.


Need for Speed: Carbon (2006)

Versiunea PC a jocului Need for Speed: Carbon.Acest joc a fost lansat în 2006 pentru PC, Xbox, Xbox 360, PS2 si PS3. În Carbon se poate folosi Autosculpt, un mod prin care se pot fabrica jante, roţi, spoilere şi bare.

Povestea desfăşoară după ce jucătorul a plecat din Rockport şi a ajuns la un canion care duce spre Palmont. În acelaşi BMW jucătorul îşi aminteşte de timpul petrecut în Palmont pe când concura cu Wolf, Angie şi Kenji, dar când maşinile lor au fost împuşcate, el reuşind să scape, Nikki (fosta lui prietenǎ) dându-i o geantă cu bani şi Darius sfătuindu-l să plece din Palmont. În prezent Cross şi-a pierdut slujba din Rockport deoarece nu a reuşit să îl prindă pe jucător. Urmărit de Cross, jucătorul se accidentează printr-un rând de construcţii şi sergentul îl prinde, dar el este salvat de Darius, într-un Audi Le Mans Quattro R8 şi de echipa lui, Stacked Deck. Darius vorbeşte cu jucătorul şi află câtă recompensă este cerută pentru el, iar Nikki îşi face apariţia într-un Ford GT, îl conduce pe jucator la un şofer pe nume Neville şi îi dă de ales trei maşini, un Mazda RX-8 (Tuner), Chevrolet Camaro SS (Muscle) şi un Alfa Romeo Brera (Exotic). In general oraşul este impartit in patru mari zone fragmentate in teritori care pot fi cucerite numai daca sunt castigate 2 sau mai multe curse din jurul fiecarei fragment de teritoriu. Este "Fortuna", teritoriul Exotic care este controlat de WOLF impreună cu echipajul numit "T.F.K.",liderul este Wolf care conduce un Aston Martin DB9. Zona"Downtown"(Centrul), teritoriul Tuner care este controlat de KENJI si echipajul sau "Bushido",Kenji conducand o Mazda RX-7. Regiunea de sud a orasului Palmont este controlata initial de ANGIE si echipajul sau "21st Street",Angie conducand un Dodge Charger R/T. Dupa infrangerea celor 3 lideri acestia se alatura lui Darius si echipajului sau "Stacked Deck",Darius conducand un Audi LeMans quattro(R8)in incercarea de a-l rapune pe jucator. Este de mentionat ca dupa ce liderul sesizeaza ca jucatorul este o amenintare pentru el ,il provoaca la o intrecere in zona controlata de el si apoi la unul dintre cele 3 canioane de langa Palmont.Victoria asupra unui lider pot aduca jucatorului pe langa teitoriul si recompense ca bani,masina liderului,un card de iesire din inchisoare si "Extra Impound Strike" care permite longevitatea posesiei masini pana la 5 arestari. Dupa infrangerea lui Darius sunt deblocate cateva masini noi ca Audi LeMans quttro, Pagani Zonda,Koenigsegg CCX... care pot fi conduse in modul "Quick race".


Need for Speed: Pro Street(2007)


În Need for Speed Pro Street situaţia se schimbã extrem de mult. Acum jucătorul nu mai e un fugar urmãrit in fiecare clipã de poliţie, ci un adevãrat pilot de curse de maşini care concureazã cu alţi piloţi pentru titlu mondial. Fiind un pilot de raliu, jucãtorul trebuie sã manevreze maşina cu mai multã precizie deoarece, orice sgârieturã sau loviturãaplicatắ maşinii tale rãmâne şi în urmãtoarea cursā. Jucãtorul trebuie sã cucereascã cele 5 titluri de campion: pentru a deveni Drag King trebuie sã îl învingi pe Karol Monroe (Ford Mustang), apoi pentru titlul de Grip King va trebui sã îl învingi pe Ray Krieger (BMW M3 E92), urmeazã titlul de Drift King unde trebuie sã îl învingi pe Aki Kimura (Mazda RX-7), pentru urmãtorul titlu trebuie sã îl învingi pe Nate Denver (Pontiac GTO) iar pentru ultimul titlu, cel de Showdown King sã îl învingi pe Ryo Watanabe (Mitsubishi Lancer Evolution X). Need for Speed Pro Street este in mare parte un simulator de ultimã generaţie care te face sã-ţi depãşeşi limitele.images.jpg


Need for Speed: Undercover (2008)Noul joc care o sa apara de la EA GAMES. Acesta este realizat impreuna cu BlackBox studios. Acest joc reintroduce politia si mai multe revolutii ale game-play-ului. In joc se introduce noul gen de manevrabilitate numit Heroic Driving Engine in care poti face miscari spectaculoase ce sfideaza legile realitatii.
Image
User avatar
PumaS
Veteran
 
Posts: 586
Joined: Mon Oct 13, 2008 11:09 pm
Location: Targu-Jiu

by make » Sat Feb 21, 2009 1:46 pm

stiu ca pe la inceput jucam un NFS dar am uitat care... prin 2001 2002 cam asa ala imi placea ff mult :D
cel mai bun a fost MW dupa parerea mea... si storyline-ul la fel...
Image
Sig by Roby
make
Generatia de Aur
 
Posts: 1816
Joined: Tue Jul 29, 2008 7:35 pm
Location: intr`o tara in care primarul bucurestiului nu stie sa conjuge verbu` "a fi"

by PumaS » Sat Feb 21, 2009 4:12 pm

Da Most Wanted a fost cel mai mijto ...Il mai am si acum prin pc cel vechi ;)) ...am vreo 7 NFS-uri prin el imi placeau atunci dar PRO STREET CU UNDERCOVER nu se compara cu MW ...prea mijto pt. ele . In PRO STREET abea luai curbele cu masina si driftingurile era scazute dar MW este misto .
Image
User avatar
PumaS
Veteran
 
Posts: 586
Joined: Mon Oct 13, 2008 11:09 pm
Location: Targu-Jiu

by Cr7ver » Sat Feb 21, 2009 8:42 pm

Io am jucat, most wanted, undergound si carbono, aa si asta ultimul, cred ca este pro street!
Si cel mai mult mi-a placut most wanted si underground!
Image
Image
User avatar
Cr7ver
Adevarata Legenda
 
Posts: 4849
Joined: Mon Feb 16, 2009 1:41 am
Location: Spain

by Ovidinho » Sun Feb 22, 2009 1:57 pm

Singurele care le-am jucat au fost Carbon si Undercover...
Nu-s rele, dar nu le-as mai juca odata =:)
Image
Image
User avatar
Ovidinho
Adevarata Legenda
Fan of TrueBlood
Sangre bianco-rosso
 
Posts: 16020
Joined: Fri Feb 08, 2008 12:42 pm
Location: Sector Three, Bucharest, Romania, Europe, Earth, Solar System and in the the Milky Way Galaxy

by radu21 » Tue Feb 24, 2009 8:26 pm

nu prea imi plac jocurille cu masini........dar am jucat de cateva ori most wanted.....care e destul de tare
ImageImage
ImageImage
User avatar
radu21
Adevarata Legenda
 
Posts: 2990
Joined: Tue Feb 10, 2009 5:42 pm
Location: Pitesti

by jaf_001 » Wed Feb 25, 2009 11:10 pm

cel mai mult am jucat nfs II acu 2-3 ani cand nu aveam calc destul de performant :D
....undercover m-a impresionat grafica \m/ si efectele da nu am rabdare sa fac zeci de curse :|
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
userbar & signature by nba_fan
Click here --- > http://www.youtube.com/user/adijaf001
User avatar
jaf_001
Adevarata Legenda
 
Posts: 2015
Joined: Wed Jan 14, 2009 1:02 pm
Location: Aiud / jud. Alba

by Ovidinho » Thu Feb 26, 2009 12:35 am

jaf_001 wrote:cel mai mult am jucat nfs II acu 2-3 ani cand nu aveam calc destul de performant :D
....undercover m-a impresionat grafica \m/ si efectele da nu am rabdare sa fac zeci de curse :|

Am avut eu, care nu-s pasionat deloc de NFS :-)
Image
Image
User avatar
Ovidinho
Adevarata Legenda
Fan of TrueBlood
Sangre bianco-rosso
 
Posts: 16020
Joined: Fri Feb 08, 2008 12:42 pm
Location: Sector Three, Bucharest, Romania, Europe, Earth, Solar System and in the the Milky Way Galaxy

by olah » Fri Feb 27, 2009 3:23 pm

cel mai tare e most wanted ina ma mai joc pe el da inca nu lam terminat
User avatar
olah
Incepator
 
Posts: 39
Joined: Mon Dec 15, 2008 2:56 pm
Location: Baia-Mare

by nBa » Fri Feb 27, 2009 6:41 pm

cel mai bun e NFS Underground
Image
Image
Sig&Ava made by ME
User avatar
nBa
Adevarata Legenda
 
Posts: 3003
Joined: Sun Feb 01, 2009 7:52 pm
Location: Romania

Next

Return to Driving

Who is online

Registered users: AllenFi, alltimefun, Bing [Bot], JudsonWi, mikehenrys, msarkar, velirr

Contactaţi-ne!