Metode de copiat

Sa vorbim si despre educatie

by AsTeR » Fri Nov 13, 2009 10:40 am

la mne la ist e putzin schimbat...

Cand ne`a predat... nu aveam caietul, am scris pe foaie. Ora urm am dat Test si ma tot uitam in jos... aveam foaia sub fund... m`a prins aia... si mi`a zis sa`i dau caietu... s`a uitat, nimic, si a plecat... muream de frik:P nu am mai copiat, cred ca am luat 6.... Colegu, cel mai prost din cls :)) a deschis caietu si a copiat tot... am zis: "Iete prostu ce copiaza, si yo desteptu stau..." si nu ne`a mai dat testele si am scapat:P
User avatar
AsTeR
Legenda Vie KenVelo
 
Posts: 2491
Joined: Wed Mar 04, 2009 9:11 am
Location: Rosiorii-de-Vede

by triss » Thu Jan 07, 2010 1:30 am

Andrei wrote:lol sunteti invechiti ba :lol: uite aici cum se copiaza:

http://www.youtube.com/watch?v=NRgM9-n7K5E

:ugeek:

EEEE GEEENIAAAALAAAAA FRATEEE!!!!!!
Io am copiat la BAC de pe fituica evantai...cu ea in mana...simplu si sigur...:P
triss STUDIO


Image
User avatar
triss
VIP
 
Posts: 333
Joined: Tue Nov 17, 2009 8:00 pm
Location: Brasov

by -GvD- » Sun Jan 24, 2010 7:14 pm

la Bac?
esti bazat atunci.eu am Bac-ul la anul....:-s
Image

1 - 370

Fey - Rod 1 3-0
Mec - Lie 1 2-1
Sch - Kol 1 5-1
Bas - LeM 1 1-0
Mio - Ast 2 0-1
Chl - Ote 2 0-2
Brv - Spo 1 1-0
Don - Ham 2 0-1

STO - CHL 2 0-0 !

M..E CHELSEA!
User avatar
-GvD-
Generatia de Aur
 
Posts: 1613
Joined: Wed Mar 25, 2009 4:24 pm
Location: Bacau

by Ovidinho » Sun Jan 24, 2010 7:20 pm

-GvD- wrote:la Bac?
esti bazat atunci.eu am Bac-ul la anul....:-s

Me to
Image
Image
User avatar
Ovidinho
Adevarata Legenda
Fan of TrueBlood
Sangre bianco-rosso
 
Posts: 16020
Joined: Fri Feb 08, 2008 12:42 pm
Location: Sector Three, Bucharest, Romania, Europe, Earth, Solar System and in the the Milky Way Galaxy

by -GvD- » Sun Jan 24, 2010 8:28 pm

Romana, Mate, Fizica...
la mate chiar o sa am nevoie de informatii suplimentare;))
Image

1 - 370

Fey - Rod 1 3-0
Mec - Lie 1 2-1
Sch - Kol 1 5-1
Bas - LeM 1 1-0
Mio - Ast 2 0-1
Chl - Ote 2 0-2
Brv - Spo 1 1-0
Don - Ham 2 0-1

STO - CHL 2 0-0 !

M..E CHELSEA!
User avatar
-GvD-
Generatia de Aur
 
Posts: 1613
Joined: Wed Mar 25, 2009 4:24 pm
Location: Bacau

by AscultatorDeHipHop » Thu Jun 24, 2010 5:05 pm

Stiu ca nu s`a mai scris de cateva luni aici, dar hai sa zic si eu niste chestii :D

Eu la tehno, la al doilea test am intrebat un prieten, care e mai mare daca se copiaza la tehno (fiindca e doar un profesor de tehnologie) si ... am copiat foarte simplu: am pus cartea sub banca, am deschis-o si cand trecea profesorul inchideam. Oricum...profu` ala statea cu spatele la noi si se uita la niste chestii facute de elevi. :))
La testu` ala doar 2 copii n`au copiat (asa au zis ei).
Oricum, luasem 8 si ne`a dat 1 punct in plus asa ca am luat 9.
Si cand am dat lucrarea (cand ne`a trecut notele) un coleg a zis ca am copiat (ala are ciuda pe mine si cred ca o sa`l bat intr`o zi) si profu` a zis " De unde stii tu ca a copiat?" si eu am zis " Daca era sa copiez luam 10" :))

Oricum, eu la romana ( cu diriga) copiez muuuult. Cum credeti ca am luat premiul 1? :)) Ca si inca o fata , care a luat premiul 1 si sta in spatele meu a copiat de la colega de langa ea (acea colega a luat premiul 2 ) si copia si de la mine, dar mai greu ca eu scriu URAT.

De-acum o sa fie mai greu, ca diriga iese la pensie si o sa ne schimbe niste profesori + ca o sa am materii noi.

Eu la primul test( de la anul) o sa invat , ca sa vad cum ne "pandesc" profesorii noi si mai si intreb alti elevi. :) Apoi ma pun pe copiat sa iau iar premiul 1 :))
User avatar
AscultatorDeHipHop
Adevarata Legenda
 
Posts: 5787
Joined: Sat Sep 12, 2009 11:18 pm
Location: Constangeles

by Sunny » Thu Jun 24, 2010 10:26 pm

si daca nu ai fi copiat deloc ce medie crezi ca ai fi avut? :)
eu is mandru ca nu copiez mai am tentative sa o fac dar mai bine iau un 3 din oficiu pe merit decat sa risc sa iau 1 :))
Sunny
Mircea Badea rullz
Iti multumim ca existi!
Singur impotriva tuturor
 
Posts: 6212
Joined: Tue Dec 22, 2009 6:42 pm

by AscultatorDeHipHop » Fri Jun 25, 2010 5:43 pm

Cristi none wrote:si daca nu ai fi copiat deloc ce medie crezi ca ai fi avut? :)


Nu stiu :))
Tot aveam medie mare, stai linistit, ca invatam. Dar uneori imi e lene sau e prea mult si copiez. Ca imi trebuie timp si sa stau pe PC, sa intru pe forum :))

Oricum, eu nu risc sa iau 1 fiindca stiu cand si unde sa copiez. Eu sunt foarte atent la profesori :P
User avatar
AscultatorDeHipHop
Adevarata Legenda
 
Posts: 5787
Joined: Sat Sep 12, 2009 11:18 pm
Location: Constangeles

by Choosmin » Tue Jun 29, 2010 12:11 am

Sunteți demodați toți , eu copiez la orice lucrare , defapt nu la toate , sunt materi la care nu am deschis cartea de 2 ani :))) , de ex. Geografie , sunt olimpic :)) și nu am deschis cartea în veci , nici la școală nu o iau , așa m-am născut :)))
User avatar
Choosmin
Adevarata Legenda
DotA AllStarS
 
Posts: 3611
Joined: Thu May 28, 2009 9:25 pm
Location: Romania/Craiova

by Sunny » Tue Jun 29, 2010 1:37 am

AntiBecali4Ever wrote:
Cristi none wrote:si daca nu ai fi copiat deloc ce medie crezi ca ai fi avut? :)


Nu stiu :))
Tot aveam medie mare, stai linistit, ca invatam. Dar uneori imi e lene sau e prea mult si copiez. Ca imi trebuie timp si sa stau pe PC, sa intru pe forum :))

Oricum, eu nu risc sa iau 1 fiindca stiu cand si unde sa copiez. Eu sunt foarte atent la profesori :P


ar fi recomandabil sa o faci mai des :D
Sunny
Mircea Badea rullz
Iti multumim ca existi!
Singur impotriva tuturor
 
Posts: 6212
Joined: Tue Dec 22, 2009 6:42 pm

PreviousNext

Return to Scoala/Liceu/Facultate

cron

Who is online

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot]

Contactaţi-ne!

View new posts