Făcusem și eu o imagine pentru executabilul FIFA 14, pe care o puteți vedea în ultima poză din articolul : http://www.fifapro.ro/?p=2753.
Ceea ce ai făcut tu arată foarte bine, dar nu prea are legătură cu patch-ul.
Merdiso wrote:Mihai, posteaz-o si pe asta la "Administratori", o voi baga in add-on. Cea a lui body_mu e mai indicata pentru patch-ul "normal".
Versiunea PC nu foloseste "Ignite" dar oricum arata frumos, da bine, eu am terminat de convertit intro-ul scurt cu Ignite, am vrut sa-l pun si pe ala lung de 1 minut dar n-am reusit sa-l convertesc calumea in .vp6, se aude sunetul cu intarziere.
Apropo, trimite-mi, te rog, si fundalurile din "intro" (alea de dinainte si dupa cutscenes, pana intri in meniul propriu-zis), ca eu n-am gasit decat mizerii cu Real, Barca s.a.m.d., nu ceva "generic" cum ai tu.
Merdiso wrote:Deci fundalurile tale si toate cele sunt importate direct de pe One ? Credeam ca le-ai "copiat" de pe Moddingway. Presupun ca popups-urile si toate cele sunt ale lui Evolution.
Eu voi face un add-on general care va rula pe orice mod, nu doar pentru FPRL, desi va avea FPRL in nume pentru promovare. Am adunat cam toata "crema" patch-urilor grafice si saptamana asta as vrea sa-l lansez sub forma unui installer, sa ma pregatesc pentru ce-am de facut la FPRL (installer). Evident ca fiecare contributie va fi creditata corespunzator.
P.S. Ignite e o mizerie de marketing, fac pariu ca 75% din cod e cel din current-gen, sau in cel mai bun caz, Ignite e folosit doar 50% din potential, o sa rescrie o buna parte din cod in anii viitori.