FPRL 14 - Discutii dupa Lansare

Prima versiune a FPRL 14.

by z3r0 » Thu Apr 10, 2014 12:16 am

Salut. Am cateva probleme de cand am instalat FPRL 14. Una din apare cand incep cariera cu o echipa din Romania, toate meciurile amicale disputandu-se in 3 zile consecutive. A doua problema am intalnit-o in perioada meciurilor intre echipele nationale. Jucatorii plecati la echipele nationale nu pot juca meciurile intercluburi desi acestea au loc la o saptamana distanta fata de cele intre echipele nationale.
z3r0
Membru+
 
Posts: 154
Joined: Wed Mar 04, 2009 12:08 pm
Location: Prahova,Campina

by N-Razvan » Thu Apr 10, 2014 12:45 pm

Prima problemă ne este cunoscută: într-adevăr se joacă 3 amicale în 3 zile consecutive, dar asta doar din cauza programului real pe care l-am implementat Ligii I. Cum Supercupa se joacă pe 10 iulie, toate amicalele trebuie jucate înainte de primul meci oficial.
Pentru a doua problemă, ne poţi arăta şi un screenshot, sau să ne oferi mai multe detalii? Nu am mai auzit de ea până acum. În mod normal aşa ceva nu ar trebui să se întâmple. În ce dată se joacă meciurile în care nu-i poţi folosi?
User avatar
N-Razvan
Veteran
 
Posts: 846
Joined: Thu Nov 14, 2013 4:53 pm

by z3r0 » Thu Apr 10, 2014 3:38 pm

Meciurile in care nu pot folosi jucatorii la echipa de club au loc intre meciurile internationale( meci int, meci club, meci club, meci int). Singura optiune pe care o am este sa dau forfeit.
Image
z3r0
Membru+
 
Posts: 154
Joined: Wed Mar 04, 2009 12:08 pm
Location: Prahova,Campina

by N-Razvan » Thu Apr 10, 2014 4:01 pm

Interesant, în mod normal pe 12, atunci, nu ar trebui să fie nici un meci de club.
Dar ai aşa de mulţi jucători la naţională de nu mai rămân nici 18 pentru a juca meciul?
User avatar
N-Razvan
Veteran
 
Posts: 846
Joined: Thu Nov 14, 2013 4:53 pm

by z3r0 » Thu Apr 10, 2014 4:10 pm

Imi raman doar pentru primul 11 :/
z3r0
Membru+
 
Posts: 154
Joined: Wed Mar 04, 2009 12:08 pm
Location: Prahova,Campina

by RQ7 » Sun Apr 13, 2014 8:36 pm

Baieti, am si eu o problema... Am instalat patch-ul, dar cand intru in joc, nu imi apar echipele romane. Adica la Rep. of Ireland imi apare Liga1 dar echipele sunt tot cele irlandeze. Ce am gresit sau ce trebuie sa mai fac?
RQ7
Junior
 
Posts: 51
Joined: Tue Aug 18, 2009 10:50 pm
Location: Sebes

by body_mu » Mon Apr 14, 2014 8:19 am

Instalează din nou patch-ul și apoi ai grijă la regenerare, ca toate căsuțele să fie verzi. Acum nu s-a regenerat corect.
Image
User avatar
body_mu
Veteran
 
Posts: 467
Joined: Sat Dec 07, 2013 6:34 pm

by RQ7 » Mon Apr 14, 2014 12:02 pm

Am rezolvat! :)

Acum mai am o problema, imi da crash de nenumarate ori. E normal... ?
RQ7
Junior
 
Posts: 51
Joined: Tue Aug 18, 2009 10:50 pm
Location: Sebes

by body_mu » Mon Apr 14, 2014 12:21 pm

Ciudat. În perioada testelor am reușit să simulăm câte 5 sezoane cu fiecare echipă și te asigur că nu am întâmpinat nici cea mai mică problemă. Unde/la ce îți dă crash?
Image
User avatar
body_mu
Veteran
 
Posts: 467
Joined: Sat Dec 07, 2013 6:34 pm

by RQ7 » Mon Apr 14, 2014 12:43 pm

De exemplu, n-am putut nici cum sa joc in preliminarile pentru CL. Imi dadea crash de fiecare cand incercam. In rest, imi da asa aiurea in timpul sim-ului.
RQ7
Junior
 
Posts: 51
Joined: Tue Aug 18, 2009 10:50 pm
Location: Sebes

PreviousNext

Return to Spring Edition

cron

Who is online

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot]

Contactaţi-ne!

View new posts