FPRL 14 Autumn Edition - Discutii dupa lansare

Discuţii despre versiunea de toamnă a FPRL 14

by @ngy » Thu Sep 11, 2014 10:35 pm

Am si eu o problema dupa instalarea patchului....in orice mod as juca jucatorii se accidenteaza in prostie in meci....practic atinc mingea....dau o pasa....si gata accidentati si schimbati....nu am cum sa termin un meci in 30 de minute pierd deja 6 jucatori :))......un bug-fix daca se poate sau o rezolvare la eroare :loll:
PS: Inainte sa-l instalez nu intampinam asa ceva.
@ngy
Incepator
 
Posts: 20
Joined: Tue Aug 04, 2009 11:48 am

by body_mu » Fri Sep 12, 2014 8:43 am

Asta sigur nu e de la patch. Verifica daca ai crack v5 si fa profil nou cand intri in joc. :)
Image
User avatar
body_mu
Veteran
 
Posts: 467
Joined: Sat Dec 07, 2013 6:34 pm

by @ngy » Fri Sep 12, 2014 2:57 pm

Crackul il am,profil am facut din nou dar degeaba :K:
Nu am mai patit asa niciodata....nici pe net nu par a fi alte cazuri :curios:
@ngy
Incepator
 
Posts: 20
Joined: Tue Aug 04, 2009 11:48 am

by body_mu » Sat Sep 13, 2014 9:14 am

Cum am mai spus, de la patch nu are cum sa fie, nu a mai avut nimeni problema asta.
Mai aveai vreun patch/mod inainte sa instalezi FPRL?
Ai regenerat cum trebuie?
Image
User avatar
body_mu
Veteran
 
Posts: 467
Joined: Sat Dec 07, 2013 6:34 pm

by Platenites » Sun Sep 21, 2014 1:11 pm

eu instalai patchul, regenerai..
dar numele echipelor apace ca niste coduri T32uiorbhwreg
Platenites
Incepator
 
Posts: 8
Joined: Fri Jan 03, 2014 6:24 pm

by Platenites » Tue Sep 23, 2014 8:26 pm

Imi raspunde si mie cineva?
Platenites
Incepator
 
Posts: 8
Joined: Fri Jan 03, 2014 6:24 pm

by body_mu » Thu Sep 25, 2014 5:54 pm

Platenites wrote:eu instalai patchul, regenerai..
dar numele echipelor apace ca niste coduri T32uiorbhwreg

Pune folderul din arhiva de mai jos in FIFA 14/Game/data, se rezolva problema cu numele echipelor.
http://www.mediafire.com/download/u8qg2 ... km/loc.rar

Platenites wrote:Imi raspunde si mie cineva?

Raspunsul era si in comentariile articolului de pe site. :)
Image
User avatar
body_mu
Veteran
 
Posts: 467
Joined: Sat Dec 07, 2013 6:34 pm

by Fen0m3n » Mon Nov 03, 2014 8:38 pm

Salut , dupa pimul sezon cu Steaua ma scoate din joc cand ii dau advance ma poate ajuta cineva cu aceasta problema ? Multumesc mult .
Fen0m3n
Incepator
 
Posts: 1
Joined: Sun Nov 02, 2014 10:13 pm

by LordMeMo » Mon Nov 10, 2014 9:04 pm

salut. eu am modificat o echipa, cu toti jucatorii, si cand dau la kick off sa joc un meci iese direct din joc. de la ce o fi oare problema? de la vreun jucator?
LordMeMo
Incepator
 
Posts: 2
Joined: Mon Nov 10, 2014 10:21 am

by mariusffm » Thu Nov 13, 2014 12:16 am

salutari tuturor! am si eu o problema.am downlodat pach-ul, l-am instalat, i-am dat regenerare, totul perfect.
cand intruin joc nu apare liga 1 romania. practic e la fel ca inainte.ce pot face? jocul e cumparat prin origin.
mariusffm
Incepator
 
Posts: 1
Joined: Wed Nov 12, 2014 11:39 pm

PreviousNext

Return to Autumn Edition

Who is online

Registered users: jimmyers176, qizhen0809

Contactaţi-ne!