Cerinte FIFA 08

Totul despre FIFA 08

by DaNuTz-Yo » Thu Aug 30, 2007 7:21 pm

Esti curios sa sti daca iti va merge FIFA 08? Atunci intra pe http://blog.fifapro.net si vezi cerintele jocului :fifapro
Image
Image

Image
User avatar
DaNuTz-Yo
Adevarata Legenda
 
Posts: 3836
Joined: Fri Apr 27, 2007 7:58 pm
Location: Suceava

by Mastertrap21 » Thu Aug 30, 2007 10:57 pm

Phiuuu, o sa imi mearga la unu din calcuri :)
Image
Image
Image


AndreiImageMastertrap21
User avatar
Mastertrap21
Administrator FIFApro
Administrator FIFApro
Echipa FIFApro
Echipa FIFApro
Nu ma pricep la fotbal
 
Posts: 6440
Joined: Sat Feb 03, 2007 7:16 pm
Location: Romania

by DaNuTz-Yo » Fri Aug 31, 2007 5:03 am

mie o sa'mi mearga perfect la noul calc :D
Image
Image

Image
User avatar
DaNuTz-Yo
Adevarata Legenda
 
Posts: 3836
Joined: Fri Apr 27, 2007 7:58 pm
Location: Suceava

by vladUTZ » Fri Aug 31, 2007 7:00 am

Si anul trecut a zis: "Geoforce 4 MX not supported" is jocul a mers. Oare va merge si anul acesta? Ca n-am de gand sa imi cumpar alta placa video :|
Image

Dark.AngeL(Stalker), Danzielman, vladUTZ, eddie, Ionut_blue_lion, Mastertrap, DaNuTz-Yo, sorin91 au dus FIFApro pe culmele gloriei :)
User avatar
vladUTZ
Perla Moldovei
 
Posts: 517
Joined: Sat Feb 03, 2007 7:16 pm
Location: Capitala Moldovei

by jutsu_dragon » Sun Oct 21, 2007 9:31 am

eu am calculator de acm 3 ani(dar in 5 zile primesc unul nou)si imi merge si pe asta vechi...asta inseamna ca,calculatoarele voastre sunt foarte vechi sau nati stiu ce tre sa aiva exact ppe el(ca nici yo nas fi stiut daca nar fi avut o cunostinta firma de calculatoare)
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
User avatar
jutsu_dragon
Veteran
 
Posts: 609
Joined: Sun Oct 07, 2007 1:39 pm

by zapper16 » Mon Oct 22, 2007 7:32 pm

mie imi merge fifa dar de fie care data cand deschid calcul tre sa fak din nou crak-ul de ce? :fifapro :-(
User avatar
zapper16
Junior
 
Posts: 59
Joined: Tue Oct 02, 2007 9:57 am

by vladUTZ » Tue Oct 23, 2007 8:29 pm

"fie care" se scrie legat: "fiecare"
Nu stiu. Tu inchizi calculatorul cu TURN OFF sau il inchizi din buton?
Sa te intreb altfel: Se inchide singur pc-ul?

Geoforce 6200 (sau alta de 256 mb oricum), 768 mb ram, 1,81 ghz, ar trebui sa am vreo problema?
Image

Dark.AngeL(Stalker), Danzielman, vladUTZ, eddie, Ionut_blue_lion, Mastertrap, DaNuTz-Yo, sorin91 au dus FIFApro pe culmele gloriei :)
User avatar
vladUTZ
Perla Moldovei
 
Posts: 517
Joined: Sat Feb 03, 2007 7:16 pm
Location: Capitala Moldovei

by etas » Tue Oct 23, 2007 8:38 pm

nu chiar...eu am un ge force 5500 de 128 ... am 256 ddr si imi merge :-D 1.3 ghz
Image
Image

Jean-Jacques ROUSSEAU - "Omul este bun prin natura
sa dar societatea la corupt"
User avatar
etas
Incepator
 
Posts: 24
Joined: Mon Oct 22, 2007 6:52 pm

by mihai_stelistu » Fri Oct 26, 2007 9:17 am

eu am placa video de 256 mb , 512 RAM , procesorul de 2.4 G si imi merge jocul la perfectie !!!! :fifapro
User avatar
mihai_stelistu
Veteran
 
Posts: 951
Joined: Fri Sep 28, 2007 8:10 am
Location: Curtea de Arges

by Vali » Thu Nov 01, 2007 5:26 pm

hehehe aseara am instalat si eu 08 si surpriza....merge perfect ! <:-P si tin sa specific ca am fx5200 de 64 ;) :D
Image
Image
Image
User avatar
Vali
Veteran
 
Posts: 668
Joined: Sun Oct 14, 2007 10:10 am

Next

Return to FIFA 08

Who is online

Registered users: Bulget

Contactaţi-ne!

View new posts