FIFA 08 CurentGen -> NextGen

Totul despre FIFA 08

by DaNuTz-Yo » Wed Apr 30, 2008 7:18 am

http://boris-vorontsov.narod.ru/index_en.html

Acest patch este realizat de Boris Vorontsov. In pagina download este fisierul GTA San Andreas beta v0.074f, descarcati-l si il dezarhivati in folderul principal (de ex: C:\FIFA 08). Deschideti jocul si apasati Shift + F12. Singurul lucru negativ la acest patch este faptulc a incetineste tot jocul, atat meniul dar si in timpul meciurilor, asta deoarece patch-ul este de fapt pentru GTA SA. Pentru a merge normal jocul trebuie sa aveti 4 GB RAM :lol: Acest patch merge si la EURO 2008. Cateva poze:

Image Image Image

Image Image Image
Image
Image

Image
User avatar
DaNuTz-Yo
Adevarata Legenda
 
Posts: 3836
Joined: Fri Apr 27, 2007 7:58 pm
Location: Suceava

by Mastertrap21 » Wed Apr 30, 2008 9:06 am

pai care e faza ca vad ca e la fel numa ce e putin mai luminat...
Image
Image
Image


AndreiImageMastertrap21
User avatar
Mastertrap21
Administrator FIFApro
Administrator FIFApro
Echipa FIFApro
Echipa FIFApro
Nu ma pricep la fotbal
 
Posts: 6440
Joined: Sat Feb 03, 2007 7:16 pm
Location: Romania

by DaNuTz-Yo » Wed Apr 30, 2008 10:55 am

Uite inca cateva poze si compara cum se vede normal si cum se vede cu patch-ul. Pare mai real (aici nu ma refer la kituri care is modificate). Partea nasoala e ca iti trebe 4 GB Ram sa mearga normal :lol:

Image

Image

Image
Image
Image

Image
User avatar
DaNuTz-Yo
Adevarata Legenda
 
Posts: 3836
Joined: Fri Apr 27, 2007 7:58 pm
Location: Suceava

by Del Ricanio 7 » Wed Apr 30, 2008 2:50 pm

Pe mine ma dor ochii, prea multa lumina :-D ...Schimba si gameplay-ul ?
ImageImage
User avatar
Del Ricanio 7
Trup si suflet pentru culori
Mes que un club
 
Posts: 8484
Joined: Fri Jan 25, 2008 10:07 pm
Location: Marte

by yo_paul4u10 » Wed Apr 30, 2008 8:09 pm

Eu am o problema am dezarhivat fisierele in folderul principal , intru in joc , tot bine si frumos pana dau shift+f12 apare eroarea aia cu don't seed
yo_paul4u10
Incepator
 
Posts: 10
Joined: Sun Nov 25, 2007 8:53 pm

by leoo » Wed Apr 30, 2008 8:12 pm

de unde ai scos asta cu 4 gb ram :)) la mine se misca perfect si in meniu si in joc..si am 2gb
User avatar
leoo
Membru+
 
Posts: 155
Joined: Fri Dec 28, 2007 9:59 pm

by Del Ricanio 7 » Wed Apr 30, 2008 9:23 pm

leoo wrote:de unde ai scos asta cu 4 gb ram :)) la mine se misca perfect si in meniu si in joc..si am 2gb

oi fi tu exceptia care intareste regula :-D
ImageImage
User avatar
Del Ricanio 7
Trup si suflet pentru culori
Mes que un club
 
Posts: 8484
Joined: Fri Jan 25, 2008 10:07 pm
Location: Marte

by Geocobra » Thu May 01, 2008 4:24 pm

:oops: Defapt, ce schimbari sunt facut cu patch acesta ,apare acnternoru pe banca sau apar mai multe fete? :oops:
Image
Image
Image
Image
Image
Image
User avatar
Geocobra
Adevarata Legenda
 
Posts: 6229
Joined: Sat Dec 15, 2007 5:36 pm
Location: Constanta

by Ovidinho » Thu May 01, 2008 7:35 pm

deci categoric nu merita sa-l pun pe calculatorul actual...
dar cred ca nu prea ajuta mult pentru ca e facut pentru san andreas...
scz de of-topic...pe san andreas cum merge?
Image
Image
User avatar
Ovidinho
Adevarata Legenda
Fan of TrueBlood
Sangre bianco-rosso
 
Posts: 16020
Joined: Fri Feb 08, 2008 12:42 pm
Location: Sector Three, Bucharest, Romania, Europe, Earth, Solar System and in the the Milky Way Galaxy

by LEGOLAS » Mon May 05, 2008 6:40 pm

e o foarte mare porcarie chestie asta.....singura diferenta e ca e mai luminat si deaia se vede k ar fi mai bine...uitate la genunchiu lui messi in poza aia:))))))=)))daca aia e nextgen:)))
Image
User avatar
LEGOLAS
Veteran
 
Posts: 678
Joined: Mon Dec 24, 2007 11:36 pm

Next

Return to FIFA 08

cron

Who is online

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot]

Contactaţi-ne!