Nu chiar nu m-am aprins deloc. Spuneam doar ca eu nu i-as fi dat balonul de aur lui Ribery, si mai spuneam ca eu prin balonul de aur nu inteleg cate trofee a castigat jucatorul x, ci cat de bine a evoluat intregul sezon, cat de mult a tras echipa dupa el, cat de decisiv a fost pentru echipa lui si echipa nationala. Prin toate cele 3 "obiective" Ronaldo s-a clasat primul in "clasamentul" meu: a fost cel mai constant jucator de-a lungul anului ( constant in sensul bun, ca si Tanase a fost constant - dar constant de slab in joc ), a tras Real dupa el ( bineinteles, cat a putut de mult ), si a fost decisiv in majoritatea meciurilor jucate la Real, si mai in toate la nationala ( daca nu era el, Portugalia nu trecea niciodata de Suedia ).
Dar bineinteles ca toate acestea pot fi si pareri subiective, deoarece Ronaldo este jucatorul meu favorit, iar Real ( dupa Steaua ) echipa mea favorita. Nu contest cei care spun ca Ronaldo nu merita balonul de aur insa astept si niste pareri argumentate. Nu doar ca este fitos, ca isi da cu gel pe par, ca e arogant si mai stiu eu ce.
EDIT:foarte bun editorialul:
http://blogsport.gsp.ro/geambasu/2014/01/16/era-harniciei-2/