Cotrobaind pe net si uitandu-ne la munca competitorilor nostri am observat diferente mari la unele capitole. Am stat si am studiat patchul putin in amanunt si apoi m-am dus la pasiunea mea, fetele. Aici am observat un prim lucru, ca la incercarea de vedere a unei fete din meniu lucrata cu poza de fifa******* jocul crapa. Apoi am observat cateva fete insa mi s-au oprit cu stupefactie asupra uneia, Dorin Goian. Fata facuta de mine de cateva luni de zile bune care a aparut in FP 3ro tems, FP 6ro teams, FPRL v1.0, FPRL v1.5, am avut "bucuria" sa o zaresc in patchul popularilor nostri amici de la fifa*******! Mi s-a luat headmodelul nu stiu cum a ajuns pe mana lor dar nici nu ma intereseaza...Si mi s-au colorat putin texturile!

Avand in vedere ca si noi am avut probleme q un user, am dat scuzele cuvenite am scos kiturile q pricina si ne-am cerut scuze publice ca niste adevarati PROfesionisti! RUGAM fifa******* SA FACA ACELASI LUCRU CA SI NOi! Sa scoata patchul de pe filefront si sa scoata fata noastra de aqolo si apoi sa-l puna la loc si sa ne prezite scuze publice in fata forumistilor asa qm am facut si noi!

Altfel ceva imi spune ca Fifapro va avea dintr-o data niste stadioane! :-?
Danzielman, Fifapro

Liquid, fifa*******