Cerinte PES 2008

Marele rival al celor de la EA Sports. Oare ce pregătesc cei de la PES pentru anul viitor?

by DaNuTz-Yo » Fri Aug 31, 2007 6:45 am

Windows XP
Pentium 4 3.0GHz/AMD Athlon 64 or better
1GB RAM
6.5GB free memory
8x DVD-ROM drive
DirectX 9.0c video card
256MB Pixel Shader 3.0 (ATI x1600 / NVidia 6800 GT/GS or better)
DirectX 9.0c Soundcard DirectX 9.0c or higher
Windows USB Gamepad
1280 x 720 resolution

supported chipsets
NVIDIA - GeForce 6600, 6800, 7300, 7600, 7800, 7900, GeForce FX (5950, 5900, 5800, 5600, 5200), GeForce4 Ti, GeForce3
ATI - Radeon x1600, x1800, x1900, x800, 9800, 9700, 9600, 9500, 9200, 9000, 8500

Geforce MX is not supported!
Image
Image

Image
User avatar
DaNuTz-Yo
Adevarata Legenda
 
Posts: 3836
Joined: Fri Apr 27, 2007 7:58 pm
Location: Suceava

by DaNuTz-Yo » Fri Aug 31, 2007 6:46 am

la mn numa placa video nu stiu sigur daca merge...ca nu e trecuta in lista da sa speram ca merge :D
Image
Image

Image
User avatar
DaNuTz-Yo
Adevarata Legenda
 
Posts: 3836
Joined: Fri Apr 27, 2007 7:58 pm
Location: Suceava

by vladUTZ » Sat Sep 01, 2007 11:29 am

Cred ca ea sports si konami s-au aliat impotriva mea. Daca vreau sa joc vreun simulator de fotbal anu' asta, trebuie cel putin sa-mi schimb placa video.Am geoforce 4 mx, si nu merge nici la fifa, nici la pes. E clar....+ de asta, 1 gb ram....cer cam mult :-D
Image

Dark.AngeL(Stalker), Danzielman, vladUTZ, eddie, Ionut_blue_lion, Mastertrap, DaNuTz-Yo, sorin91 au dus FIFApro pe culmele gloriei :)
User avatar
vladUTZ
Perla Moldovei
 
Posts: 517
Joined: Sat Feb 03, 2007 7:16 pm
Location: Capitala Moldovei

by DaNuTz-Yo » Sat Sep 01, 2007 12:34 pm

yo am 1 GB ram...dar un stiu daca o sa'l joc PES :D
Image
Image

Image
User avatar
DaNuTz-Yo
Adevarata Legenda
 
Posts: 3836
Joined: Fri Apr 27, 2007 7:58 pm
Location: Suceava

by Mastertrap21 » Sat Sep 01, 2007 2:47 pm

nici mie numi merge nici unu... tot plak video imi trebe :(
Image
Image
Image


AndreiImageMastertrap21
User avatar
Mastertrap21
Administrator FIFApro
Administrator FIFApro
Echipa FIFApro
Echipa FIFApro
Nu ma pricep la fotbal
 
Posts: 6440
Joined: Sat Feb 03, 2007 7:16 pm
Location: Romania

by Stalker » Sun Sep 02, 2007 1:19 pm

Eu am ATI Radeon X 1950 la 256 Ram si 2 GB Ram. Oare imi merge? :P
User avatar
Stalker
Membru de onoare
 
Posts: 493
Joined: Mon Feb 05, 2007 10:56 pm
Location: Bucharest

by vladUTZ » Tue Sep 04, 2007 12:55 pm

Cred ca iti merge...90% cred ca da....da' incerci pes?
Eu am geoforce 4 mx si 64mb Ram. Mie imi merge? =)))))))
Image

Dark.AngeL(Stalker), Danzielman, vladUTZ, eddie, Ionut_blue_lion, Mastertrap, DaNuTz-Yo, sorin91 au dus FIFApro pe culmele gloriei :)
User avatar
vladUTZ
Perla Moldovei
 
Posts: 517
Joined: Sat Feb 03, 2007 7:16 pm
Location: Capitala Moldovei

by sorin91 » Fri Sep 14, 2007 4:26 pm

Eu am geforce FX 5200 , care este trecuta in lista,dar am citit ca trebuie pixel Shader 3.0 iar placa mea nu are asa ceva, deci nu prea inteleg, deci eu cred ca o sa mearga la toata lumea. Eu am 256 mb la RAM da aia cu rami nu stiu daca trebuie ineaparat,ca am mai avut eu ceva joc care scria ca cere 1gb la ram si a mers...
Image
User avatar
sorin91
Veteran
 
Posts: 621
Joined: Sat Feb 03, 2007 7:51 pm
Location: La scoala

by jutsu_dragon » Tue Oct 16, 2007 8:25 pm

yo am bulan ca saptamana asta vine calculatorul meu nou(fiinca mil fac la comanda).......si sigur tre sa mearga
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
User avatar
jutsu_dragon
Veteran
 
Posts: 609
Joined: Sun Oct 07, 2007 1:39 pm

by vladUTZ » Tue Oct 23, 2007 8:31 pm

Geoforce 6200 (sau alta de 256 mb oricum), 768 mb ram, 1,81 ghz

Pe details medium/low merge?
Image

Dark.AngeL(Stalker), Danzielman, vladUTZ, eddie, Ionut_blue_lion, Mastertrap, DaNuTz-Yo, sorin91 au dus FIFApro pe culmele gloriei :)
User avatar
vladUTZ
Perla Moldovei
 
Posts: 517
Joined: Sat Feb 03, 2007 7:16 pm
Location: Capitala Moldovei

Next

Return to Pro Evolution Soccer (PES)

cron

Who is online

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot]

Contactaţi-ne!